Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Erdem Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet etti...

Başkan Erdem Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet etti...

Başkan Erdem Kılıçdaroğlu’nu Ceyhan’a davet etti...

BASKAN ERDEM, “GENEL BASKANIMIZI AGIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK”

Baskan Hülya Erdem Adana’da açilislara ve bir dizi toplantilara gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu Adana’da karsilayarak Ceyhan’a davet etti.
Adana CHP Il Baskanliginin ve Çukurova Belediyesinin Düzenledigi toplanti ve açilislara gelen Genel Baskan Kiliçdaroglu Belediye Baskanlari, Muhtarlar, STK temsilcileri, Il ve Ilçe Baskanlari ve esnaf odasi Baskanlariyla ayri ayri bir araya gelerek Adananin sorunlarini dinledi.


Il ve Ilçe Belediye Baskanlari ile bir araya gelen Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu, Belediyelerin sorunlarini ve projelerini dinledi. Toplantida söz alan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, yaptiklari ve yapacaklari projeleri Genel baskana aktararak takdir topladi. Baskan Hülya Erdem Ceyhan’da yapimi tamamlanan 3 Adet kresin, Atatürk kent meydaninin, Cezaevi bekleme salonunun, taziye evinin, 12 adet parki Genel Baskan Kiliçdaroglu'na anlatarak takdir topladi. Kooperatiflerin açilisi için Genel baskan Kiliçdaroglu’nu Ceyhan’a davet eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, genel baskandan gelme sözü aldi. Baskan Hülya Erdem, Adana Büyüksehir Belediyesi’ndeki makam ziyaretinin ardindan Genel Baskan Kiliçdaroglu’na hediye takdim etti.

Genel Baskani Adana’da agirlamanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Hülya Erdem; “ Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun Adana’da olmasinin mutlulugunu yasiyoruz. CHP’li belediyeler olarak Adana’da ve Ceyhan’da çok güzel projelere imza attik. Yaptigimiz faaliyetleri Ceyhan’daki çalismalarini anlatarak bilgi verdik. Genel Baskanimizin Adana’da olmasindan onur duydugumuzu ve agirlamaktan sonsuz kivanç duydugumuzu belirtmek isterim” dedi.
Genel Baskan Kiliçdaroglu’nu bir an olsun yalniz birakmayan ve önemli istisarelerde bulunan Baskan Erdem, Ceyhanlilarin sevgi ve selamlarini iletti. Adana’da düzenlenen programlarin son bulmasi ile Baskan Erdem milletvekilleri ve belediye baskanlariyla beraber genel baskani hava alanindan yolcu etti.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı